Suorituskykymittaus

Miksi ihmeessä ei ole 0-200kmh yms. suorituskyky testejä? Oli suuri pettymys kun latasin pro version eikä niitä ole siinäkään! Pitääkö tässä ruveta kantamaan vanhaa symbian luuria mukana että saa testiti toimimaan, vai olisiko päivityksen paikka? :) Myös joku huippunopeus juttu olisi hyvä, jos vaikka 10 kovinta huippunopeutta sessiosta..esim. huippunopeuspäiviä ajatellen!

Comments

  • edited June 2014
    Morjens, kyllähän tommonen on toki suunnitteilla, mutta olisihan se Pro version tuoteseloste pitänyt lukea ennen ostoa :) Hommassa kestää kun haluan tehdä sen hyvin ja luotettavasti enkä vaan hutasten samalla algoritmillä kuin se oli Symbian aikana. Myös yleisesti koko appsin kehitystyö on nyt huomattavasti isompi homma kuin Symbian aikana jolloin appsi oli aika yksinkertainen.
  • Hyvä ohjelma, mutta ominaisuuksissa osittain takapakkia (omassa käytössäni) tuosta symbian mallista.
    Ei silti harmita huima 17€ satsaus, kun tullut ohjelmaa käytettyä kuitenkin jo vuosia:)
    Kiva kuulla että homma kehitteillä vieläkin parempaan. Ero ilmaisen ja pro mallin välillä
    mielestäni turhan pieni. Voisi tulla "apurahaa" mukavammin jos eroja olisi enemmän.
  • Ero ilmaisen ja Pro mallin välillä on ehkä turhan pieni, mutta en halunnut myöskään rampauttaa tuota ilmaista versiota. Eli piti koodata kovasti uutta, ja jossain vaiheessa piti tämä uusi versio julkaistakkin. Pro versioon ja noihin kahteen in-app-purchaseen on tulossa kaikkea uutta hienoa lisää, eli todennäköisesti yhä useampi haluaa tuosta maksaa :)
Sign In or Register to comment.